www.zubler.de

A németországi telephely számunkra egyet jelent azzal a lehetőséggel, hogy a fogtechnikai ipar világközpontjában európai standardokat követve fejlődhetünk és gyárthatjuk termékeinket.
A berendezések gyártásában – a fogtechnikától eltérő területeken is – szerzett sokéves tapasztalatainkra alapozva a piac legfinomabb rezdüléseire is gyorsan reagálunk, és a gyártásban rövid időn belül érvényesítjük a változásokat.
Akárcsak a csapatjátékoknál, a siker titka nálunk is a csapat egyes tagjainak tökéletes összjátékában rejlik.
Termékeink fejlesztésének szilárd bázisát az elektronikai és gépészmérnökeink kreativitása és szaktudása szolgáltatja. Munkatársaink felelősségtudata és tapasztalata garantálja a kemencék állandó, magas minőségét. A fogászati kerámiák berendezéseinkben történő kezelésével kapcsolatos kérdéseiket alkalmazástechnikai laborunk specialistái várják, de ugyanilyen gyors és kompetens szakmai segítséget kaphatnak Ceramay leányvállalatunk csapatától is. A csúcsminőségű anyagok használata, és a folyamatos belső minőségellenőrzés teszik teljessé a kimagasló minőségű fogtechnikai kemencék gyártásának követelményrendszerét.

Egy jó befektetés gyakran csak évek múltán igazolja létjogosultságát, amikor az újdonság felett érzett örömöt felváltja a tökéletes eredménynek köszönhető elégedettség. A kerámiakemencétől ügyfeleink hosszú távon mesteri munkadarabokat és reprodukálható minőséget várnak el, hogy alkotó tevékenységüket méltó formában lássák viszont.

Az ön készüléke együtt fejlődik a műszaki haladással.

Használja ki mindazt az előnyt, amit cégünk, mint az ipari elektronikai és finommechanikai rendszerek gyártója, magas minőségű munkaeszközeivel nyújthat.

A speciálisan a fogászati kerámiai alkalmazásokhoz kifejlesztett szoftver saját termékünk. Az innovatív anyagok megmunkálásához használt szoftverfrissítések rövid idő alatt az ön rendelkezésére állnak, és egyszerűen telepíthetők. Igény esetén a műszaki szolgáltató részlegünk ebben is szívesen segít önnek.

A fogtechnikában tapasztalható rohamos fejlődés arra enged következtetni, hogy az elkövetkezendő években a fogpótlások készítésében igen komoly változások következnek be. Függetlenül attól, hogy bevált, vagy innovatív anyagokat használ, ön mindkét anyagot képes lesz egyetlen kemencével feldolgozni.

Ahhoz, hogy ön kompromisszumok nélkül léphessen be a fogtechnika modern világába, V300 és VP300 termékeinket CF-kártya technológiával gyártjuk így ön a készülékét annak teljes élettartama alatt a legújabb szoftververzióval üzemeltetheti.


Zubler Elszívók

Csiszolás elszívás nélkül?

Mi fogtechnikusok alkalmanként szívesen kikapcsolnánk az elszívót munka közben!

ám nagyon finom por akkor is keletkezik, amikor szinte semmit sem frézelünk ill. csiszolunk le a munkadarabból. Ezt a port ugyan nem láthatjuk, mégis mindenütt ott van a teremben. Mivel a munkadarabot közel tartjuk magunkhoz, így elkerülhetetlen, hogy a finom részecskéket akkor is nagy koncentrációban lélegezzük be, amikor ez teljesen veszély-telennek tűnik. Pontosan, ezek azok az apró porszemek amelyek könnyedén eljutnak a tüdő mélyére. általában ezek az – 5 µm átmérőnél kisebb – részecskék ágyazódnak be leginkább a szervezetünkbe krónikus-asztmás és egyéb tüdőpanaszokat okozva.

Gondoljuk ezt jól végig, hiszen a saját egészségünkről beszélünk.
Nap, mint nap végezzük ezeket a munkafolyamatokat.

A munkaegészségügy és biztonság nem lehet vita tárgya

Amennyiben egy fogtechnikai laborban nem használunk megfelelő elszívó rendszert, az ott keletkező szennyeződés mértéke meg fogja haladni a munkaegészségügyi határértékeket.

A megfelelő elszívó rendszerek használata mindig is elvárás volt az európai szabályozási rendszerben, a veszélyes anyagok használata során. Továbbá az évente legalább egyszeri hatásfok ellenőrzés is kötelező előírás.

Mi támogatjuk önt tapasztalatunkkal

A porszennyezés mértéke drámaian csökkenthető, ha az optimális csőrendszert ötvözzük a legfejlettebb elszívókkal.

Az elszívás rendkívül hatékony lehet akkor, ha az elhasznát levegőt az épületen kívülre szállítja. Ez jótékony hatással van a labor belső klímájára is.

A Zubler számos lehetőséget kínál, így ön mindig könnyedén meg fogja találni azt a megoldást, amely az ön számára a legoptimálisabb.

Kapcsolja be az elszívástmindig!

Jelentősen csökkenthető a porszennyezés mértéke a laborban akkor is, ha nem a legújabb elszívótechnológiát használjuk.
Akárhogy is, meg kell tennünk a szükséges erőfe-szítéseket a fejlesztés irányába, még az esetleges egészségügyi probléma megjelenése előtt.


Elszívók

X