Kik vagyunk?

Egy elhivatott csapatként dolgozunk annak érdekében, hogy létrehozzunk egy 3D nyomtató családot, amely kiemelkedő minőségűgyorshatékony és szép. Hosszú kutatómunkát követően ma már képesek vagyunk a vásárlóink számára olyan eszközöket ajánlani, amelyek complex munkákat magas felbontésban tudnak nyomtatni.

SolFlex minden részletének megtervezésekor a a hatékonyság játszott fontos szerepet. Az első pillanattól kezdve azon dolgoztunk mérnőkeinkkel és a dizájn csapattal, hogy a rendszer kiemelkedő minőségű legyen a korszerű technológiáknak köszönhetően, mint pl a DLP®.

Way 2 Production Gmbh. Bécsben (Ausztria) alakult meg. A tapasztalt munkatársakból álló csapat a tervezési és fejlesztési folyamatoktól kezdve gondoskodnak a termék útjáról, magában foglalva a szoftver fejlesztéstkémiai kísérleteketmechanikai méréseket és alkalmazási lehetőségeket. Motivációnk egy innovatív és hatékony gép megalkotásán alapul.

A SolFlex sorozat / UV LED DLP technológiával

ANYAGOK: Magas erősségű UV LED. A W2P széles anyagportfolióval rendelkezik, mely vásárló igényeinek megfelelően adaptálható.

PIXEL-STITCH TECHNOLÓGIA: Kiemelkedő teljesitmény, mind felbontásban, mind méretben.

 Minden egyes részlet számít

A SolFlex minden alkotórésze abban a szellemben készült, hogy megfeleljen a legmagasabb minőséi elvárásoknak. A legkorszerűbb technológiák felhasználása lehetővé teszi egy olyan gép megteremtését, mely kiemelkedő minőségű és hatékony. Mindemellett sikeresen csökkentettük le a 3D nyomtató méretét, miközben növeltük annak termékelőállítási kapacitását.

Kijező / Előállítás

Technológia

SolFlex technológia minden mechanikai, optikai és dizájn tudásunkat önmagába foglalja, így testesítve meg egy erős, asztali gépet, melynek minden egyes millimeterét úgy álmodtuk meg és alakítottuk ki, hogy a legmagasabb szintű működési standardoknak is megfeleljen, továbbá a mérnöki és dizájnbeli precizitást is tükrözze. A részletek iránti szenvedélyünket kombináltuk az egyedülálló képességgel, mely a 3D nyomtató méretének lekicsinyitését célozza, azonban lehetővé teszi, hogy a gép a munkadarabok előállítás terén a maximumot nyújtsa. Mindezek alapján állíthatjuk, hogy a SolFlex valódi asztali gépként használható.

Optikai Technológia

DLP®
SolFlex 3D nyomtató Texas Instruments DLP® technológiáját használja. A SolFlex 3D nyomtató képes kitűnő minőségben, rétegről rétegre nyomtatni köszönhetően a UV-LED megvilágitás és a DLP® technológia kombinációjának.

PST – Pixel Stitch Technológia
Pixel Stitch Technology (PST) technológia lehetővé teszi a kiemelkedő minőségű felbontással és különböző méretben történő munkák gyártását. Az optikai fényforrás legprecízebb mozgatásával a SolFlex rendszerek képesek minőségű de nagy méretű tárgyak nyomtatására is.

UV LED Fényforrás
SolFlex 3D nyomtató rendszerek egy kötött, UV LED fényforrással dolgoznak. Ennek a kiemelkedő stabilitása és teljesítménye teszi lehetővé a pontos, megismételhető és gyors nyomtatást. Az UV sugárzást felhasználva lehetőségünk nyílik arra, hogy különböző magas teljesítménnyel rendelkező anyagot használjunk, melyek kitűnő optikai és mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek.

Kiterjedt anyagkutatásra támaszkodva és a Finite Element Modelling (FEM) rendszerére, mérnökeink képesek voltak egy új technikát kifejleszten, amely egyben csökkenti a tárgy nyomtatás utáni leválasztásakor fellépő erőt. Ezáltal kevesebb alátámasztásra van szükség és a nyomtatás utáni levalasztáshoz a szükséges idő lerövidült, így eredményezve egy nagyon hatékony nyomtatási technikát.

TILT Tálca Technológia

A Way2Production kitalált egy radikálisan új dizájnt a tartályhoz. Az új dizájn a “numerikus leválasztási erő stimuláción” alapul, mely egy “egy darabos”, hajlékony 3D rugót eredményez, így csökkentve szeparációs erőket.

FLEX Tálca Technológia

Mind nagyobb áthidaló részletek, mind finomságok nyomtathatóvá váltak a FLEX Tálca Technológiával. A szoftver előre felajánl különböző elhelyezési lehetőségeket ezzel is csökkentve a tárgyra jutó erőt a leválasztáskor. A FLEX Tálca Technológia biztosítja a legjobb nyomtatási lehetőséget.

Specifikációk / SolFlex 350 Nyomtatás / Tulajdonságok
Méretek: 388 x 388 x 363 mm Technológia UV-LED DLP®
Súly Kb. 20 kg Nettó Nyomtatási térfogat 64 x 120 x 110 mm
Működési hőmérséklet 18 – 28 oC Pixel méret, Felbontás 50 micron
Áram feltételek 115-230 V / 50/60 Hz / 200W Választható rétegvastagságok 25, 50, 100, 200, 300 µ
Specifikációk / SolFlex 350 Nyomtatás / Tulajdonságok
Méretek 388 x 388 x 363 mm Technológia UV-LED DLP®
Súly Kb. 20 kg Nyomtatási térfogat
128 x 120 x 110 mm
Működési hőmérséklet 18 – 28 oC Pixel méret, Felbontás
50 micron
Áram feltételek 115-230 V / 50/60 Hz / 200W Választható rétegvastagságok
25, 50, 100, 200, 300 µ

100%-ban kiégethető híd és fémlemez anyagok

Modell, Alveoláris modellek

Fúrósablonok, sínek

Műíny, rezilens műíny

Egyéni kanál

X