SAM® – Esztétikum a funkcionalitás jegyében

A vállalat alapítási dátuma 1971. A SAM® innovációs tevékenysége Heinz Mack müncheni fogorvos nevéhez fűződik, aki fogászati funkcióelméleti kurzusaival vált ismertté. Egy, a centrális occluzióban nagyon stabil artikulátorra volt szükség, amely a beállítható vezetéseknek köszönhetően, a koponya alakjához igazodó modellkészítést tesz lehetővé. így született meg a SAM (Schul Artikulator München), amelyet néhány év múlva egyéni értékű artikulátor rendszerré fejlesztettek tovább.

A fogászati eszközök piacán számos termék gyökereiben felfedezhetjük a SAM®-et. Ilyen pl. az AXIOGRAPH®, az AXIOTRON® és az AXIOQUICK® RECORDER. A precíziós modellgyártás készülékei mellett kifejlesztettek még modellbemérő eszközöket, és a gipszek tágulását mérő elektronikus műszereket is.

Az SAM® fejlesztési és marketingtevékenységét továbbra sem befolyásolják a piaci trendek. A vállalat a korábbiakhoz hasonlóan a műszaki haladást, és a szakmai megítélést tartja elsődlegesnek.

A SAM® magas minőségű termékeivel és hozzáértő szakmai tanácsadással segíti a fogorvosokat és fogtechnikusokat abban, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassanak ügyfeleiknek. A cég elkötelezettségét az oktatásra fordított fokozott figyelem is bizonyítja. A München melletti Gauting-ban a cég létrehozta saját oktatási központját (Center of Dental Education).

Szakértőink első kézből informálják önt és kollégáit a SAM®-rendszerekkel és más témakörökkel kapcsolatos ismeretekről. Oktatási koncepciónk éppúgy tartalmazza az elméleti alapokat, mint a gyakorlati képzést. Szívesen szervezünk önnek, munkatársainak vagy hallgatóinak testreszabott kurzusokat.

FOGÁSZATI OKTATÁSI KÖZPONT (CDE) – GAUTING ( München külvárosa)

ESZTÉTIKA A FUNKCIONALITÁS JEGYÉBEN

Napjainkban, amikor az implantátumok, a teljes kerámia és a CAD/CAM korát éljük, a funkció gyakran háttérbe szorul. Ugyanakkor csak a funkciójában tökéletes fogpótlás vezethet a kívánt esztétikumhoz, és ez biztosítja a pácienseink hosszú távú megelégedettségét.

CDE éppen ezért rendszeresen funkció-kurzusokat is szervez. E továbbképzésekkel az a célunk, hogy a fogorvosoknak és csapatuknak, valamint a fogtechnikusoknak megmutassuk a különböző rendszerelemek, leletek, a klinikai diagnosztika és az első terápia kölcsönhatásait.

Az átadott elméleti tudást gyakorlati feladatokkal mélyítik el a résztvevők.

A kurzus tartalmával és az időpontjaival kapcsolatos információk:
+36 99 / 314-931 – Németh László   
vagy  interneten:  www.cde-info.de

A CDE bizonyította, hogy kompetens és tudományosan megalapozott fóruma a továbbképzésnek.

A tanfolyamainkon résztvevők magas szintű felszereltséggel, kellemes környezettel és kiváló szakmai segítséggel találkozhatnak. A fogászati szakma számos neves cége és intézete használja rendezvényeihez továbbképző intézetünket.

A steril műtő az előadóterem mögött helyezkedik el, eltolható üvegfalak gondoskodnak arról, hogy mindent követni lehessen, a munkaterületről készített közeli videókat kivetítjük.

A 80 férőhelyes előadótermünk kitűnő koncerttermeket idéző akusztikával rendelkezik. A legújabb vetítési és videotechnika biztosítása magától értetődő.

A szemináriumi helyiségben 24 fogtechnikai munkahely és öt kezelőszék vehető igénybe a szakmai gyakorlatokhoz. E terem is a legmodernebb vetítési technikával rendelkezik.

A fogadótérben található a kurzusokon használt anyagok kiállítása, valamint egy kellemes kávézó. A sokak által kedvelt továbbképző központ München egyik déli elővárosában található. Az Alpokalja öt tó vidékének idillikus környezete igazán vonzó helyszín.

Használja ki Ön is a kiváló képzés és a kollégákkal való tapasztalatcsere nyújtotta előnyöket.

A képzés tartalmával, a tanfolyam programjával kapcsolatos bővebb információért, valamint kurzusbeszámolókkal és a helyiségek kialakításával kapcsolatban keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Center of Dental Education GmbH
Fußbergstraße 1 • 82131 Gauting bei München
Tel +49(89)800654-60 • Fax +49(89)800654-69
mail@cde-info.de • www.cde-info.de


SAM® • AXIOGRAPH® • AXIOTRON® • AXIOQUICK® 
AXIOQUICK® RECORDER • AXIOSAW® • AXIOPIN® • AXIODRILL® 
AXIOSIM® • AXIOCOMP® • AXIOWAX® • AXIOSPLIT®

a SAM® Präzisionstechnik GmbH bejegyzett védjegyei

a SAM® Präzisionstechnik GmbH a

DIN EN ISO 9001:2008 szerint tanúsított vállalat

A tévedés és a változtatás, különösen a műszaki változtatások jogát fenntartjuk.
Kizárólag az SAM Általános Üzleti Feltételei érvényesek.
További kérdéseivel forduljon hozzánk e-mailben:

service@sam-dental.de
Termékeinket kizárólag Németországban gyártjuk!

X