www.freuding.com

A Freuding cég fogtechnikai laborbútorok, fogorvosi rendelők és orvosi rendelők részére gyárt speciális bútorokat. A cég 1964-ben alakult és ma már a laborbútor gyártás területének piacvezetője lett. A Freuding laborbútorok megtalálhatóak több fontos, meghatározó egyetem berendezése között Európában, Japánban, ázsiában, USA-ban és Oroszországban is.

Ma a legnagyobb tapasztalattal rendelkező cég, amely a laborbútorokat hosszú távú befektetésnek tekinti, és elsőszámú feltételnek a nyugodt és áttekinthető munkahely megteremtésében. Ezért speciális anyagokat, ún. intelligens bútorelemeket használ, amelyeknek köszönhetően a fiókok és ajtók nem csapódnak, és a fogtechnikai laborkörülmények között keletkező sok portól, szennyeződéstől és sérüléstől is megvédik az eszközöket, gépeket.

A cég a megadott vázlatos alaprajz alapján elkészíti a 3D-s terveket, láttatva minden lehetséges részletet. Ezek a javaslatok a cég közel 50 éves szakmai tapasztalatainak az összegzése, amely nem egyenlő egy asztalos elképzeléseivel. Ez több, mert olyan dolgokra is felhívhatja a figyelmet, amelyre sok esetben még fogtechnikusként sem gondolunk.

A Freuding gyár ma 7 000 m2-en 60 munkatárssal készíti a világ minden pontjára rendelők, laborok bútorait.

 

X