A DFS DIAMON céget a magas minőség és az elérhető ár jellemzi. Ebből következik, hogy termékei nagyon sikeresek és keresettek a fogtechnikusok körében.

A termékekre jellemző az átgondolt és sok esetben egyedüli megoldások egész sora! A frézer fejei a szárral nem össz van ragasztva, hanem a szár bele van ragasztva a fejbe. Ennek a megnövekedett illesztési felületnek köszönhető a frézerek, konkurens termékeknél hosszabb élettartam!

Másik egyedülálló megoldás a galvanizált gyémántok gyártástechnológiájában van. Amíg más cégek a  kétszeri gyémántörleménybe merítést egyszeri ragasztóréteg felvitelével végzik, addig a DFS a kétszeri merítést, kétszeri ragasztóréteg felvitelével végzi. Ennek köszönhető, hogy a gyémántkidolgozói nem húznak szürke csíkot maguk után és ennek az egyszerű ötletnek köszönhető, hogy a kidolgozók élettartama nagyon megnő.

A cég egyik nagy ötlete a Quick-Fix Mandrell megoldás.

A gyorscsatlakozónak köszönhetően a legkevésbé szeretett megoldástól szabadította meg a fogtechnikusokat a Quick-Fix. Nevezetesen arról van szó, hogy egy új, bepattanós megoldásnak köszönhetően a dolgozó fejeket nem csavarkötéssel, hanem egy olható gyorskötéssel látta el. Ezáltal a fejről a csavart nem kell lecsavarni – ezáltal sok esetben a szeparáló sincs kitéve törésveszélynek – hanem egy enyhe nyomással a kötést oldani, egy következő enyhe nyomással, a felhelyezett szerszámot rögzíteni lehet a mandrelen. Ez a megoldás csak a DFS cégnél áll  a fogtechnikusok rendelkezésére.

A cég üzleti filozófiája azt hiszem minden, szakmáját szerető fogtechnikus számára szerethető:

  • Kimagasló minőségi követelmény
  • Elérhető áron

Vesto-Fix beágyazó anyag felhasználási útmutató

X