TÖRTÉNELEM – FILOZÓFIA – SZAKÉRTELEM! Az Anax nem csak egy cég, az Anax egy hosszú álom megvalósulása. Az anax egy olyan cég, ahol a szakértelem és a jókedv az uralkodó, de párosul a szakmai profizmussal. Olyan kiváló termékeket ajánlunk, ami kielégíti a legmagasabb igényeket és elvárásokat is!

116.2

AKRYLÁTOK

A Magne fivérek, Pascal a fogorvos és Michael a fogtechnikus meggyőződésük szerint tudásuk optimális kombinációját nyújtják a pácienseknek. A provizóriumok esztétikai és funkcionális megfelelősége számukra sosem volt elég jó. Ma Los Angelesben élnek és dolgoznak.

Egy olyan megoldás után kutattak, amellyel még a kezelés korai stádiumában olyan esztétikus eredmény érhető el, amit a kezelést végző személy a szájban még befolyásolhat, igazíthat.

Ez vezetett a NEW OUTLINE műanyagrendszer kifejlesztéséhez. A kimagasló eredményeket a meleg színárnyalatok, az intenzív dentinek és magas tömörségű homogén műanyagok biztosítják. Csillogó fényesre polírozható, és a legutolsó pillanatig alakítható.

A Mock-up technika és a New Outline alkalmazásával a páciensek egyedülálló módon „próbaútra” indulhatnak az új fogakkal.

X