• Helytartó

  ÁTTETSZŐ Matrix: Standard

  7.931 Ft (+Áfa)

  2404075030005 – ÁTTETSZŐ Matrix: Standard Cikkszám: 2404075030005 Mennyiség: 4 db / doboz ÁTTETSZŐ Matrix: Standard A vertikalis kugelankert ütközésig behelyezzük a behelyező szerszámba úgy, hogy a behelyező alsó széle érintse az ínyt. Ezt követően viasszal hozzáragasztjuk a megmintázott hídhoz, vagy stéghez. A kerámiaégetés után minden fémrészletet kidolgozunk, polírozunk. Ügyelni kell arra, hogy a kidolgozás úgy történjen meg, hogy az ne okozzon méretveszteséget. A fémkidolgozás és a munka megtisztítását követően a matrix felkerül a helyére. Az alámenős részeket kiviaszoljuk, ügyelve arra, hogy a matrixra ne kerüljön viasz, mert az méretpontatlanságot okozhat a későbbiekben. Ezt követően dublírmintát készítünk. A fémlemezt a szokott módon elkészítjük úgy, hogy a Kugelanker matrix háza körül levő patrix házon kialakítunk gyöngyretenciókat. Az öntést követően a fémlemezt a szokott módon kidolgozzuk és készre készítjük. A munka elkészültéig a laborban a FEKETE munkamatrixot javasolt használni, hogy a szájba kerülő matrix a munka során ne sérüljön. A rendelőbe történő küldés előtt a munkamatrixot a végleges matrixra cseréljük, a speciális matrix behelyező szerszám segítségével.

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám:
 • Helytartó

  ERŐS Frikciójú Vertikális Matrix: Átlátszó

  6.149 Ft (+Áfa)

  2404275030003 – KA Vertikális Matrix: Átlátszó Cikkszám: 240427503E Mennyiség: 4 db / doboz SD-Kugelanker Vertikalis Matrixok Anyaga rugalmas, ennek köszönhetően a frikciós felület megnő. Mivel a Servo Kugelanker Matrixok a kiképzésükből adódóan a gömb patrix ekvátorán túlhaladnak, a szájban nyugalmi állapotban vannak. Ennek köszönhető, hogy a matrixok élettartama lényegesen hosszabb a vetélytársak matrixainak élettartamánál. Vannak olyan konkurens termékek, ahol a matrix nem halad át az ekvátoron ezért a szájban igénybevett, aktív állapotban, a fellépő nyíró erők hatásainak következtében, esetenként néhány hónap alatt elhasználódnak! Ez a tulajdonsága okozza azt, hogy a frézelt vállak és interlockok a matrix behelyezését követően elemelkednek, nem töltik be a funkciójukat. A teljes terhelést az amúgy sprőd és rideg matrix viseli! Ezekben az esetekben mindig garanciális cserére szorul a fogtechnikus, ami hosszú távon költségessé teszi az egyébként viszonylag kedvező árú elhorgonyzást. A Servo Kugelanker Matrixok élettartama hosszú, használata ezért is gazdaságos!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám:
 • ERŐS Frikciójú Vertikális Matrix: Átlátszó

  1.054 Ft (+Áfa)

  240427503E – KA Vertikális Matrix: Átlátszó Cikkszám: 240427503E Mennyiség: 1 db-os kiszerelés Minimális megrendelési mennyiség: 10 db SD-Kugelanker Vertikalis Matrixok Anyaga rugalmas, ennek köszönhetően a frikciós felület megnő. Mivel a Servo Kugelanker Matrixok a kiképzésükből adódóan a gömb patrix ekvátorán túlhaladnak, a szájban nyugalmi állapotban vannak. Ennek köszönhető, hogy a matrixok élettartama lényegesen hosszabb a vetélytársak matrixainak élettartamánál. Vannak olyan konkurens termékek, ahol a matrix nem halad át az ekvátoron ezért a szájban igénybevett, aktív állapotban, a fellépő nyíró erők hatásainak következtében, esetenként néhány hónap alatt elhasználódnak! Ez a tulajdonsága okozza azt, hogy a frézelt vállak és interlockok a matrix behelyezését követően elemelkednek, nem töltik be a funkciójukat. A teljes terhelést az amúgy sprőd és rideg matrix viseli! Ezekben az esetekben mindig garanciális cserére szorul a fogtechnikus, ami hosszú távon költségessé teszi az egyébként viszonylag kedvező árú elhorgonyzást. A Servo Kugelanker Matrixok élettartama hosszú, használata ezért is gazdaságos!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 240427503E
 • KA Vertikális Matrix Behelyező

  5.907 Ft (+Áfa)

  Kugelanker – Vertikális Matrix Behelyező Cikkszám: 2406198030009 Mennyiség: 1 db Felhasználása: A rendelőbe történő küldés előtt a munkamatrixot a végleges matrixra cseréljük, a speciális matrix behelyező szerszám segítségével

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám:
 • Helytartó

  KÖZEPES Frikciójú Vertikális Matrix: SÁRGA

  6.149 Ft (+Áfa)

  2409175030009 – KÁ–ZEPES Frikciójú Vertikális Matrix: SÁRGA Cikkszám: 2409175030009 Mennyiség: 4 db / doboz SD-Kugelanker Vertikalis Matrixok Anyaga rugalmas, ennek köszönhetően a frikciós felület megnő. Mivel a Servo Kugelanker Matrixok a kiképzésükből adódóan a gömb patrix ekvátorán túlhaladnak, a szájban nyugalmi állapotban vannak. Ennek köszönhető, hogy a matrixok élettartama lényegesen hosszabb a vetélytársak matrixainak élettartamánál. Vannak olyan konkurens termékek, ahol a matrix nem halad át az ekvátoron ezért a szájban igénybevett, aktív állapotban, a fellépő nyíró erők hatásainak következtében, esetenként néhány hónap alatt elhasználódnak! Ez a tulajdonsága okozza azt, hogy a frézelt vállak és interlockok a matrix behelyezését követően elemelkednek, nem töltik be a funkciójukat. A teljes terhelést az amúgy sprőd és rideg matrix viseli! Ezekben az esetekben mindig garanciális cserére szorul a fogtechnikus, ami hosszú távon költségessé teszi az egyébként viszonylag kedvező árú elhorgonyzást. A Servo Kugelanker Matrixok élettartama hosszú, használata ezért is gazdaságos!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám:
 • KÖZEPES Frikciójú Vertikális Matrix: SÁRGA

  1.054 Ft (+Áfa)

  240917503E – KÁ–ZEPES Frikciójú Vertikális Matrix: SÁRGA Cikkszám: 240917503E Mennyiség: 1 db Minimális megrendelési mennyiség: 10 db SD-Kugelanker Vertikalis Matrixok Anyaga rugalmas, ennek köszönhetően a frikciós felület megnő. Mivel a Servo Kugelanker Matrixok a kiképzésükből adódóan a gömb patrix ekvátorán túlhaladnak, a szájban nyugalmi állapotban vannak. Ennek köszönhető, hogy a matrixok élettartama lényegesen hosszabb a vetélytársak matrixainak élettartamánál. Vannak olyan konkurens termékek, ahol a matrix nem halad át az ekvátoron ezért a szájban igénybevett, aktív állapotban, a fellépő nyíró erők hatásainak következtében, esetenként néhány hónap alatt elhasználódnak! Ez a tulajdonsága okozza azt, hogy a frézelt vállak és interlockok a matrix behelyezését követően elemelkednek, nem töltik be a funkciójukat. A teljes terhelést az amúgy sprőd és rideg matrix viseli! Ezekben az esetekben mindig garanciális cserére szorul a fogtechnikus, ami hosszú távon költségessé teszi az egyébként viszonylag kedvező árú elhorgonyzást. A Servo Kugelanker Matrixok élettartama hosszú, használata ezért is gazdaságos!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 240917503E
 • Helytartó

  NORMÁL Frikciójú Vertikális Matrix: Rózsaszín

  6.721 Ft (+Áfa)

  2409075030000 – NORMÁL Frikciójú Vertikális Matrix: Átlátszó Cikkszám: 2409075030000 Mennyiség: 4 db / doboz SD-Kugelanker Vertikalis Matrixok Anyaga rugalmas, ennek köszönhetően a frikciós felület megnő. Mivel a Servo Kugelanker Matrixok a kiképzésükből adódóan a gömb patrix ekvátorán túlhaladnak, a szájban nyugalmi állapotban vannak. Ennek köszönhető, hogy a matrixok élettartama lényegesen hosszabb a vetélytársak matrixainak élettartamánál. Vannak olyan konkurens termékek, ahol a matrix nem halad át az ekvátoron ezért a szájban igénybevett, aktív állapotban, a fellépő nyíró erők hatásainak következtében, esetenként néhány hónap alatt elhasználódnak! Ez a tulajdonsága okozza azt, hogy a frézelt vállak és interlockok a matrix behelyezését követően elemelkednek, nem töltik be a funkciójukat. A teljes terhelést az amúgy sprőd és rideg matrix viseli! Ezekben az esetekben mindig garanciális cserére szorul a fogtechnikus, ami hosszú távon költségessé teszi az egyébként viszonylag kedvező árú elhorgonyzást. A Servo Kugelanker Matrixok élettartama hosszú, használata ezért is gazdaságos!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám:
 • NORMÁL Frikciójú Vertikális Matrix: Rózsaszín

  1.054 Ft (+Áfa)

  240907503E – KA Vertikális Matrix: Átlátszó Cikkszám: 240907503E Mennyiség: 1 db-os kiszerelés Minimális megrendelési mennyiség: 10 db SD-Kugelanker Vertikalis Matrixok Anyaga rugalmas, ennek köszönhetően a frikciós felület megnő. Mivel a Servo Kugelanker Matrixok a kiképzésükből adódóan a gömb patrix ekvátorán túlhaladnak, a szájban nyugalmi állapotban vannak. Ennek köszönhető, hogy a matrixok élettartama lényegesen hosszabb a vetélytársak matrixainak élettartamánál. Vannak olyan konkurens termékek, ahol a matrix nem halad át az ekvátoron ezért a szájban igénybevett, aktív állapotban, a fellépő nyíró erők hatásainak következtében, esetenként néhány hónap alatt elhasználódnak! Ez a tulajdonsága okozza azt, hogy a frézelt vállak és interlockok a matrix behelyezését követően elemelkednek, nem töltik be a funkciójukat. A teljes terhelést az amúgy sprőd és rideg matrix viseli! Ezekben az esetekben mindig garanciális cserére szorul a fogtechnikus, ami hosszú távon költségessé teszi az egyébként viszonylag kedvező árú elhorgonyzást. A Servo Kugelanker Matrixok élettartama hosszú, használata ezért is gazdaságos!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 240907503E
 • RÓZSASZÍN Matrix: Lágy

  7.931 Ft (+Áfa)

  2403875030000 – RÓZSASZÍN Matrix: Lágy Cikkszám: 2403875030000 Mennyiség: 4 db / doboz RÓZSASZÍN Matrix: Lágy A vertikalis kugelankert ütközésig behelyezzük a behelyező szerszámba úgy, hogy a behelyező alsó széle érintse az ínyt. Ezt követően viasszal hozzáragasztjuk a megmintázott hídhoz, vagy stéghez. A kerámiaégetés után minden fémrészletet kidolgozunk, polírozunk. Ügyelni kell arra, hogy a kidolgozás úgy történjen meg, hogy az ne okozzon méretveszteséget. A fémkidolgozás és a munka megtisztítását követően a matrix felkerül a helyére. Az alámenős részeket kiviaszoljuk, ügyelve arra, hogy a matrixra ne kerüljön viasz, mert az méretpontatlanságot okozhat a későbbiekben. Ezt követően dublírmintát készítünk. A fémlemezt a szokott módon elkészítjük úgy, hogy a Kugelanker matrix háza körül levő patrix házon kialakítunk gyöngyretenciókat. Az öntést követően a fémlemezt a szokott módon kidolgozzuk és készre készítjük. A munka elkészültéig a laborban a FEKETE munkamatrixot javasolt használni, hogy a szájba kerülő matrix a munka során ne sérüljön. A rendelőbe történő küldés előtt a munkamatrixot a végleges matrixra cseréljük, a speciális matrix behelyező szerszám segítségével.

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám:
 • Helytartó

  SÁRGA Matrix: Közepes

  7.931 Ft (+Áfa)

  2403975030009 – SÁRGA Matrix: Közepes Cikkszám: 2403975030009 Mennyiség: 4 db / doboz SÁRGA Matrix: Közepes A vertikalis kugelankert ütközésig behelyezzük a behelyező szerszámba úgy, hogy a behelyező alsó széle érintse az ínyt. Ezt követően viasszal hozzáragasztjuk a megmintázott hídhoz, vagy stéghez. A kerámiaégetés után minden fémrészletet kidolgozunk, polírozunk. Ügyelni kell arra, hogy a kidolgozás úgy történjen meg, hogy az ne okozzon méretveszteséget. A fémkidolgozás és a munka megtisztítását követően a matrix felkerül a helyére. Az alámenős részeket kiviaszoljuk, ügyelve arra, hogy a matrixra ne kerüljön viasz, mert az méretpontatlanságot okozhat a későbbiekben. Ezt követően dublírmintát készítünk. A fémlemezt a szokott módon elkészítjük úgy, hogy a Kugelanker matrix háza körül levő patrix házon kialakítunk gyöngyretenciókat. Az öntést követően a fémlemezt a szokott módon kidolgozzuk és készre készítjük. A munka elkészültéig a laborban a FEKETE munkamatrixot javasolt használni, hogy a szájba kerülő matrix a munka során ne sérüljön. A rendelőbe történő küldés előtt a munkamatrixot a végleges matrixra cseréljük, a speciális matrix behelyező szerszám segítségével.

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám:

Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. A Google és a Facebook sütikkel elemzi a honlap forgalmát, és szabja személyre a hirdetéseket. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

X