• 60015 – Alveolarschleifer

  3.036 Ft (+Áfa)

  ALVEOLARSCHLEIFER-KIDOLGOZÓ GYÉMÁNT Cikkszám: 60015 Mennyiség: 1 db Fordulatszám: 5 – 15 000 ford/perc Vágóél kialakítása: NAGYON DURVA GYÉMÁNTSZEMCSÉK – FEKETE gyűrűvel ellátott szár (lsd.: lent színgyűrűk jelentése) Felhasználási terület: – Fényrekötő kanálanyag szélének – Fogsor bázislemez szélének csiszolásához, kidolgozásához SZÁRON LÉVŐ SZÍNGYŰRŰK JELENTÉSE EXTRA KÁ–ZEPES SUPER ULTRA DURVA DURVA FINOMSÁGÁš FINOM FINOM FINOM VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL Az ún. Uni-Disc színgyűrűk a száron utalnak a vágóél durvaságának kialakítására, továbbá a kidolgozáskor “ventillátor” funkciót is ellátnak. A keletkező port a mikromotortól elfújják, megakadályozva a por bekerülését a mikromotor befogópofájába, ezzel is segítve a mikromotor hosszabb élettartamát. A ventilláció egyben segít az anyaghűtésben és óv a kidolgozandó anyag összegyűlésétől!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 60015
 • 60016 – Kanálszélkidolgozó Gyémánt

  2.211 Ft (+Áfa)

  KANÁLSZÉLKIDOLGOZÓ GYÉMÁNT Cikkszám: 60016 Mennyiség: 1 db Fordulatszám: 5 – 15 000 ford/perc Vágóél kialakítása: NAGYON DURVA GYÉMÁNTSZEMCSÉK – FEKETE gyűrűvel ellátott szár (lsd.: lent színgyűrűk jelentése) Felhasználási terület: – Fényrekötő kanálanyag szélének – Fogsor bázislemez szélének csiszolásához, kidolgozásához SZÁRON LÉVŐ SZÍNGYŰRŰK JELENTÉSE EXTRA KÁ–ZEPES SUPER ULTRA DURVA DURVA FINOMSÁGÁš FINOM FINOM FINOM VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL Az ún. Uni-Disc színgyűrűk a száron utalnak a vágóél durvaságának kialakítására, továbbá a kidolgozáskor “ventillátor” funkciót is ellátnak. A keletkező port a mikromotortól elfújják, megakadályozva a por bekerülését a mikromotor befogópofájába, ezzel is segítve a mikromotor hosszabb élettartamát. A ventilláció egyben segít az anyaghűtésben és óv a kidolgozandó anyag összegyűlésétől!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 60016
 • 60017 – PINFIX: Pinkereső Gyémánt

  3.036 Ft (+Áfa)

  PINFIX – PINKERESŐ GYÉMÁNTKIDOLGOZÓ Cikkszám: 60017 Mennyiség: 1 db Fordulatszám: 5 – 15 000 ford/perc Vágóél kialakítása: NAGYON DURVA GYÉMÁNTSZEMCSÉK – FEKETE gyűrűvel ellátott szár (lsd.: lent színgyűrűk jelentése) Felhasználási terület: – Gipszmodellben levő pinek kiszabadításához használható A fejben felül középen egy lyuk található, így a pinek kiszabadításakor a pint nem sértjük meg és ezáltal a szekciózás után könnyen kivehető a szekcionált csonk a gipsztalból. SZÁRON LÉVŐ SZÍNGYŰRŰK JELENTÉSE EXTRA KÁ–ZEPES SUPER ULTRA DURVA DURVA FINOMSÁGÁš FINOM FINOM FINOM VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL Az ún. Uni-Disc színgyűrűk a száron utalnak a vágóél durvaságának kialakítására, továbbá a kidolgozáskor “ventillátor” funkciót is ellátnak. A keletkező port a mikromotortól elfújják, megakadályozva a por bekerülését a mikromotor befogópofájába, ezzel is segítve a mikromotor hosszabb élettartamát. A ventilláció egyben segít az anyaghűtésben és óv a kidolgozandó anyag összegyűlésétől!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 60017
 • 60020 – TURBO Gyémántcsiszoló

  3.091 Ft (+Áfa)

  TURBO GYÉMÁNTCSISZOLÓ Cikkszám: 60020 Mennyiség: 1 db Fordulatszám: 3 – 15 000 ford/perc Fejátmérő: Á˜4,3 mm Vágóél kialakítása: NAGYON DURVA GYÉMÁNTSZEMCSÉK – FEKETE színgyűrűvel ellátott szár (lsd.: lent színgyűrűk jelentése) Felhasználási terület: – Ideális a puhánmaradó akrylátok és az alábélelő műanyagok – Mindenféle, a fogtechnikában használatos műanyag – Kanálműanyagok – Gipsz – Fényrekeményedő kanálanyagok ideális gyémántkidolgozó eszköze A nagyon durva szemcsézettségnek és a különleges kialakításnak köszönhetően, a TURBO GYÉMÁNTCSISZOLÓ család, a felsorolt technológiai munkafolyamatok megkönnyítésének elengedhetetlen kidolgozóeszközei! Próbálja ki Á–n is, időt, energiát és pénzt takarít meg a csiszolóeszközök használatával. Kiváló ÁR-ÉRTÉK arányú termék a DFS-től, Á–nnek! SZÁRON LÉVŐ SZÍNGYŰRŰK JELENTÉSE EXTRA KÁ–ZEPES SUPER ULTRA DURVA DURVA FINOMSÁGÁš FINOM FINOM FINOM VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL Az ún. Uni-Disc színgyűrűk a száron utalnak a vágóél durvaságának kialakítására, továbbá a kidolgozáskor “ventillátor” funkciót is ellátnak. A keletkező port a mikromotortól elfújják, megakadályozva a por bekerülését a mikromotor befogópofájába, ezzel is segítve a mikromotor hosszabb élettartamát. A ventilláció egyben segít az anyaghűtésben és óv a kidolgozandó anyag összegyűlésétől!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 60020
 • 60021 – TURBO Gyémántcsiszoló

  1.980 Ft (+Áfa)

  TURBO GYÉMÁNTCSISZOLÓ Cikkszám: 60021 Mennyiség: 1 db Fordulatszám: 3 – 15 000 ford/perc Fejátmérő: Á˜2,7 mm Vágóél kialakítása: NAGYON DURVA GYÉMÁNTSZEMCSÉK – FEKETE színgyűrűvel ellátott szár (lsd.: lent színgyűrűk jelentése) Felhasználási terület: – Ideális a puhánmaradó akrylátok és az alábélelő műanyagok – Mindenféle, a fogtechnikában használatos műanyag – Kanálműanyagok – Gipsz – Fényrekeményedő kanálanyagok ideális gyémántkidolgozó eszköze A nagyon durva szemcsézettségnek és a különleges kialakításnak köszönhetően, a TURBO GYÉMÁNTCSISZOLÓ család, a felsorolt technológiai munkafolyamatok megkönnyítésének elengedhetetlen kidolgozóeszközei! Próbálja ki Á–n is, időt, energiát és pénzt takarít meg a csiszolóeszközök használatával. Kiváló ÁR-ÉRTÉK arányú termék a DFS-től, Á–nnek! SZÁRON LÉVÁ… SZÍNGYÁ…°RÁ…°K JELENTÉSE EXTRA KÁ–ZEPES SUPER ULTRA DURVA DURVA FINOMSÁGÁš FINOM FINOM FINOM VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL Az ún. Uni-Disc színgyűrűk a száron utalnak a vágóél durvaságának kialakítására, továbbá a kidolgozáskor “ventillátor” funkciót is ellátnak. A keletkező port a mikromotortól elfújják, megakadályozva a por bekerülését a mikromotor befogópofájába, ezzel is segítve a mikromotor hosszabb élettartamát. A ventilláció egyben segít az anyaghűtésben és óv a kidolgozandó anyag összegyűlésétől!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 60021
 • 60022 – TURBO Gyémántcsiszoló

  1.980 Ft (+Áfa)

  TURBO GYÉMÁNTCSISZOLÓ Cikkszám: 60022 Mennyiség: 1 db Fordulatszám: 3 – 15 000 ford/perc Fejátmérő: Á˜2,7 mm Vágóél kialakítása: NAGYON DURVA GYÉMÁNTSZEMCSÉK – FEKETE színgyűrűvel ellátott szár (lsd.: lent színgyűrűk jelentése) Felhasználási terület: – Ideális a puhánmaradó akrylátok és az alábélelő műanyagok – Mindenféle, a fogtechnikában használatos műanyag – Kanálműanyagok – Gipsz – Fényrekeményedő kanálanyagok ideális gyémántkidolgozó eszköze A nagyon durva szemcsézettségnek és a különleges kialakításnak köszönhetően, a TURBO GYÉMÁNTCSISZOLÓ család, a felsorolt technológiai munkafolyamatok megkönnyítésének elengedhetetlen kidolgozóeszközei! Próbálja ki Á–n is, időt, energiát és pénzt takarít meg a csiszolóeszközök használatával. Kiváló ÁR-ÉRTÉK arányú termék a DFS-től, Á–nnek! SZÁRON LÉVŐ SZÍNGYŰRŰK JELENTÉSE EXTRA KÁ–ZEPES SUPER ULTRA DURVA DURVA FINOMSÁGÁš FINOM FINOM FINOM VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL Az ún. Uni-Disc színgyűrűk a száron utalnak a vágóél durvaságának kialakítására, továbbá a kidolgozáskor “ventillátor” funkciót is ellátnak. A keletkező port a mikromotortól elfújják, megakadályozva a por bekerülését a mikromotor befogópofájába, ezzel is segítve a mikromotor hosszabb élettartamát. A ventilláció egyben segít az anyaghűtésben és óv a kidolgozandó anyag összegyűlésétől!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 60022
 • 60023 – TURBO Gyémántcsiszoló

  1.980 Ft (+Áfa)

  TURBO GYÉMÁNTCSISZOLÓ Cikkszám: 60023 Mennyiség: 1 db Fordulatszám: 3 – 15 000 ford/perc Fejátmérő: Á˜2,7 mm Vágóél kialakítása: NAGYON DURVA GYÉMÁNTSZEMCSÉK – FEKETE színgyűrűvel ellátott szár (lsd.: lent színgyűrűk jelentése) Felhasználási terület: – Ideális a puhánmaradó akrylátok és az alábélelő műanyagok – Mindenféle, a fogtechnikában használatos műanyag – Kanálműanyagok – Gipsz – Fényrekeményedő kanálanyagok ideális gyémántkidolgozó eszköze A nagyon durva szemcsézettségnek és a különleges kialakításnak köszönhetően, a TURBO GYÉMÁNTCSISZOLÓ család, a felsorolt technológiai munkafolyamatok megkönnyítésének elengedhetetlen kidolgozóeszközei! Próbálja ki Á–n is, időt, energiát és pénzt takarít meg a csiszolóeszközök használatával. Kiváló ÁR-ÉRTÉK arányú termék a DFS-től, Á–nnek! SZÁRON LÉVŐ SZÍNGYŰRŰK JELENTÉSE EXTRA KÁ–ZEPES SUPER ULTRA DURVA DURVA FINOMSÁGÁš FINOM FINOM FINOM VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL Az ún. Uni-Disc színgyűrűk a száron utalnak a vágóél durvaságának kialakítására, továbbá a kidolgozáskor “ventillátor” funkciót is ellátnak. A keletkező port a mikromotortól elfújják, megakadályozva a por bekerülését a mikromotor befogópofájába, ezzel is segítve a mikromotor hosszabb élettartamát. A ventilláció egyben segít az anyaghűtésben és óv a kidolgozandó anyag összegyűlésétől!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 60023
 • 60024 – TURBO Gyémántcsiszoló

  3.091 Ft (+Áfa)

  TURBO GYÉMÁNTCSISZOLÓ Cikkszám: 60024 Mennyiség: 1 db Fordulatszám: 3 – 15 000 ford/perc Fejátmérő: Á˜6,3 mm Vágóél kialakítása: NAGYON DURVA GYÉMÁNTSZEMCSÉK – FEKETE színgyűrűvel ellátott szár (lsd.: lent színgyűrűk jelentése) Felhasználási terület: – Ideális a puhánmaradó akrylátok és az alábélelő műanyagok – Mindenféle, a fogtechnikában használatos műanyag – Kanálműanyagok – Gipsz – Fényrekeményedő kanálanyagok ideális gyémántkidolgozó eszköze A nagyon durva szemcsézettségnek és a különleges kialakításnak köszönhetően, a TURBO GYÉMÁNTCSISZOLÓ család, a felsorolt technológiai munkafolyamatok megkönnyítésének elengedhetetlen kidolgozóeszközei! Próbálja ki Á–n is, időt, energiát és pénzt takarít meg a csiszolóeszközök használatával. Kiváló ÁR-ÉRTÉK arányú termék a DFS-től, Á–nnek! SZÁRON LÉVŐ SZÍNGYŰRŰK JELENTÉSE EXTRA KÁ–ZEPES SUPER ULTRA DURVA DURVA FINOMSÁGÁš FINOM FINOM FINOM VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL Az ún. Uni-Disc színgyűrűk a száron utalnak a vágóél durvaságának kialakítására, továbbá a kidolgozáskor “ventillátor” funkciót is ellátnak. A keletkező port a mikromotortól elfújják, megakadályozva a por bekerülését a mikromotor befogópofájába, ezzel is segítve a mikromotor hosszabb élettartamát. A ventilláció egyben segít az anyaghűtésben és óv a kidolgozandó anyag összegyűlésétől!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 60024
 • 60025 – TURBO Gyémántcsiszoló

  3.091 Ft (+Áfa)

  TURBO GYÉMÁNTCSISZOLÓ Cikkszám: 60025 Mennyiség: 1 db Fordulatszám: 3 – 15 000 ford/perc Fejátmérő: Á˜6,3 mm Vágóél kialakítása: NAGYON DURVA GYÉMÁNTSZEMCSÉK – FEKETE színgyűrűvel ellátott szár (lsd.: lent színgyűrűk jelentése) Felhasználási terület: – Ideális a puhánmaradó akrylátok és az alábélelő műanyagok – Mindenféle, a fogtechnikában használatos műanyag – Kanálműanyagok – Gipsz – Fényrekeményedő kanálanyagok ideális gyémántkidolgozó eszköze A nagyon durva szemcsézettségnek és a különleges kialakításnak köszönhetően, a TURBO GYÉMÁNTCSISZOLÓ család, a felsorolt technológiai munkafolyamatok megkönnyítésének elengedhetetlen kidolgozóeszközei! Próbálja ki Á–n is, időt, energiát és pénzt takarít meg a csiszolóeszközök használatával. Kiváló ÁR-ÉRTÉK arányú termék a DFS-től, Á–nnek! SZÁRON LÉVŐ SZÍNGYŰRŰK JELENTÉSE EXTRA KÁ–ZEPES SUPER ULTRA DURVA DURVA FINOMSÁGÁš FINOM FINOM FINOM VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL Az ún. Uni-Disc színgyűrűk a száron utalnak a vágóél durvaságának kialakítására, továbbá a kidolgozáskor “ventillátor” funkciót is ellátnak. A keletkező port a mikromotortól elfújják, megakadályozva a por bekerülését a mikromotor befogópofájába, ezzel is segítve a mikromotor hosszabb élettartamát. A ventilláció egyben segít az anyaghűtésben és óv a kidolgozandó anyag összegyűlésétől!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 60025
 • 60027 – TURBO Gyémántcsiszoló

  3.091 Ft (+Áfa)

  TURBO GYÉMÁNTCSISZOLÓ Cikkszám: 60027 Mennyiség: 1 db Fordulatszám: 3 – 15 000 ford/perc Fejátmérő: Á˜6,3 mm Vágóél kialakítása: NAGYON DURVA GYÉMÁNTSZEMCSÉK – FEKETE színgyűrűvel ellátott szár (lsd.: lent színgyűrűk jelentése) Felhasználási terület: – Ideális a puhánmaradó akrylátok és az alábélelő műanyagok – Mindenféle, a fogtechnikában használatos műanyag – Kanálműanyagok – Gipsz – Fényrekeményedő kanálanyagok ideális gyémántkidolgozó eszköze A nagyon durva szemcsézettségnek és a különleges kialakításnak köszönhetően, a TURBO GYÉMÁNTCSISZOLÓ család, a felsorolt technológiai munkafolyamatok megkönnyítésének elengedhetetlen kidolgozóeszközei! Próbálja ki Á–n is, időt, energiát és pénzt takarít meg a csiszolóeszközök használatával. Kiváló ÁR-ÉRTÉK arányú termék a DFS-től, Á–nnek! SZÁRON LÉVŐ SZÍNGYŰRŰK JELENTÉSE EXTRA KÁ–ZEPES SUPER ULTRA DURVA DURVA FINOMSÁGÁš FINOM FINOM FINOM VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL Az ún. Uni-Disc színgyűrűk a száron utalnak a vágóél durvaságának kialakítására, továbbá a kidolgozáskor “ventillátor” funkciót is ellátnak. A keletkező port a mikromotortól elfújják, megakadályozva a por bekerülését a mikromotor befogópofájába, ezzel is segítve a mikromotor hosszabb élettartamát. A ventilláció egyben segít az anyaghűtésben és óv a kidolgozandó anyag összegyűlésétől!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 60027
 • 60028 – Plasturbo-Mini

  2.233 Ft (+Áfa)

  PLASTURBO-MINI Cikkszám: 60028 Mennyiség: 1 db Fordulatszám: 5 – 10 000 ford/perc Fejátmérő: Á˜ 2,5 mm Vágóél kialakítása: NAGYON DURVA GYÉMÁNTSZEMCSÉK – FEKETE gyűrűvel ellátott szár (lsd.: lent színgyűrűk jelentése) Felhasználási terület: – Gipszcsonkok alácsiszolásának ideális gyémántkidolgozó eszköze A körkörösen elhelyezkedő csatornáknak köszönhetően a gipsz nem tömörödik be, a leválasztott gipszmennyiséget a kidolgozóeszköz szépen kihozza a munkaterületről. Ennek köszönhetően a kívánt és fontos csonkrészletek, mindig nagyon jól láthatók, mert a munkafolyamat során mindvégig TISZTA marad a terület! SZÁRON LÉVŐ SZÍNGYŰRŰK JELENTÉSE EXTRA KÁ–ZEPES SUPER ULTRA DURVA DURVA FINOMSÁGÁš FINOM FINOM FINOM VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL Az ún. Uni-Disc színgyűrűk a száron utalnak a vágóél durvaságának kialakítására, továbbá a kidolgozáskor “ventillátor” funkciót is ellátnak. A keletkező port a mikromotortól elfújják, megakadályozva a por bekerülését a mikromotor befogópofájába, ezzel is segítve a mikromotor hosszabb élettartamát. A ventilláció egyben segít az anyaghűtésben és óv a kidolgozandó anyag összegyűlésétől!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 60028
 • 60029 – Plasturbo-Maxi

  2.596 Ft (+Áfa)

  PLASTURBO-MAXI Cikkszám: 60029 Mennyiség: 1 db Fordulatszám: 5 – 10 000 ford/perc Fejátmérő: Á˜ 3,5 mm Vágóél kialakítása: NAGYON DURVA GYÉMÁNTSZEMCSÉK – FEKETE gyűrűvel ellátott szár (lsd.: lent színgyűrűk jelentése) Felhasználási terület: – Gipszcsonkok alácsiszolásának ideális gyémántkidolgozó eszköze A körkörösen elhelyezkedő csatornáknak köszönhetően a gipsz nem tömörödik be, a leválasztott gipszmennyiséget a kidolgozóeszköz szépen kihozza a munkaterületről. Ennek köszönhetően a kívánt és fontos csonkrészletek, mindig nagyon jól láthatók, mert a munkafolyamat során mindvégig TISZTA marad a terület! SZÁRON LÉVŐ SZÍNGYŰRŰK JELENTÉSE EXTRA KÁ–ZEPES SUPER ULTRA DURVA DURVA FINOMSÁGÁš FINOM FINOM FINOM VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL Az ún. Uni-Disc színgyűrűk a száron utalnak a vágóél durvaságának kialakítására, továbbá a kidolgozáskor “ventillátor” funkciót is ellátnak. A keletkező port a mikromotortól elfújják, megakadályozva a por bekerülését a mikromotor befogópofájába, ezzel is segítve a mikromotor hosszabb élettartamát. A ventilláció egyben segít az anyaghűtésben és óv a kidolgozandó anyag összegyűlésétől!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 60029
 • 60052 – Beömlőcsatorna csiszoló

  2.915 Ft (+Áfa)

  BEÁ–MLŐCSATORNA GYÉMÁNTCSISZOLÓ Cikkszám: 60052 Mennyiség: 1 db Fordulatszám: 10 – 20 000 ford/perc Fejátmérő: 4 mm x Á˜13,0 mm Vágóél kialakítása: NAGYON DURVA GYÉMÁNTSZEMCSÉK – FEKETE gyűrűvel ellátott szár (lsd.: lent színgyűrűk jelentése) Felhasználási terület: – CoCr ötvözetekből öntött munkadarabok beömlőcsatornáinak visszacsiszolásának – Fémlemez beömlőcsatornák visszacsiszolásának ideális gyémántkidolgozó eszköze A nagyon durva szemcsézettségnek és a robosztus kialakításnak köszönhetően, a BEÁ–MLŐCSATORNA GYÉMÁNTCSISZOLÓ, a fogtechnikában viszonylag nehéz munkafolyamat megkönnyítésének elengedhetetlen kidolgozóeszköze! Próbálja ki Á–n is, időt, energiát és pénzt takarít meg a csiszolóeszköz használatával. Kiváló ÁR-ÉRTÉK arányú termék a DFS-től, Á–nnek! SZÁRON LÉVŐ SZÍNGYŰRŰK JELENTÉSE EXTRA KÁ–ZEPES SUPER ULTRA DURVA DURVA FINOMSÁGÁš FINOM FINOM FINOM VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL VÁGÓÉL Az ún. Uni-Disc színgyűrűk a száron utalnak a vágóél durvaságának kialakítására, továbbá a kidolgozáskor “ventillátor” funkciót is ellátnak. A keletkező port a mikromotortól elfújják, megakadályozva a por bekerülését a mikromotor befogópofájába, ezzel is segítve a mikromotor hosszabb élettartamát. A ventilláció egyben segít az anyaghűtésben és óv a kidolgozandó anyag összegyűlésétől!

  Jelentkezzen be az ár megtekintéséhez
  Cikkszám: 60052

Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. A Google és a Facebook sütikkel elemzi a honlap forgalmát, és szabja személyre a hirdetéseket. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

X