Márkáink

anaxdent

TÖRTÉNELEM - FILOZÓFIA - SZAKÉRTELEM! Az Anax nem csak egy cég, az Anax egy hosszú álom megvalósulása. Az anax egy olyan cég, ahol a szakértelem és a jókedv az uralkodó, de párosul a szakmai profiszmussal. Olyan kiváló termékeket ajánlunk, ami kielégíti a legmagasabb igényeket és elvárásokat is!

Candulor

Ma a Candulor azon kevés cégek egyike, amelyik komplett protetikai rendszert kínál fogtechnikusok és fogorvosok részére. A Candulor specialistái, folyamatos felhasználói kurzusokon adják tovább ezt a know-how-t, más fogtechnikusok részére, az egész világon.

Dekema Dental

Dekema - a minőség szinonimája! Ez a név összeforrt a minőséggel az évek folyamán. Sok fogtechnikus számára presztízs, hogy Dekema porcelánégető kemencével dolgozzon, ami persze nem véletlen!

DFS DIAMON - Kidolgozóeszközök

A DFS DIAMON céget a magas minőség és az elérhető ár jellemzi. Ebből következik, hogy termékei nagyon sikeresek és keresettek a fogtechnikusok körében. A kidolgozók jelentős része szabadalmi oltalommal védett, egyedi termék.

Frank Dental

Freuding Labors

A Freuding cég fogtechnikai laborbútorok, fogorvosi rendelők és orvosi rendelők részére gyárt speciális bútorokat. A cég 1964-ben alakult és ma már a laborbútor gyártás területének piacvezetője, megkerülhetetlen tényezője a világban.

Gramm

A Gramm a galvántechnika specialistája. A galvánformázás, az önhordó fémszerkezetek tiszta aranyból történő, öntés nélküli, elektrokémiai folyamat során történő előállításának lehetősége.

Jan Langner

Jan Langner, Arany Parallelometer-díjas, németországi fogtechnikus mester által létrehozott termékek és technológiák mind-mind olyan innovatívak, hogy a maguk területén vagy egyedülállóak, vagy a legjobbak között tartják számon azokat!

Klasse 4

Klasse 4 gipszek állandó minőségüknek köszönhetik népszerűségüket. Az állandó minőség az előállítás módjának és a természetes alapanyagnak köszönhető! Ezeket a típusú gipszeket használják a gyógyszergyártásban kötőanyagnak. A Klasse 4 Sprint névre hallgató artikulációs gipsze Magyarország legismertebb ilyen jellegű anyaga!

Labline Magazine

A Labline Magazine mára egy népszerű, nemzetközi összehasonlításban is élen járó szakmai újság. Az ötödik évfolyamot már a világ több, mint 60 országában olvassák! A harmadik éve angolul is megjelenő szakmai magazinban a világ vezető, ún. véleményformáló fogorvosai és fogtechnikusai szívesen publikálják cikkeiket első megjelenésben!

Primotec

Fénypolimerizációs készülékek, Impluzushegesztő készülékek

Realloy

Realloy fémek kaphatóak CoCr, NiCr hidakhoz és CoCr fémlemezhez. Évek óta állandó és megbízható minőség! A vásárolt mennyiség alapján talán nem szerénytelenség kijelenti, Magyarország kedvenc márkája ebben a kategóriában. Kiváló minőség - Rendkívűl kedvező ár!

Reitel

Öntőgépek, Gőzborotvák, Homokfúvók, Gipszcsiszolók, Vákumkeverők, Dublírkeverő, Polírizógépek, Nyomáspolimerizáló, Modellkészítés, Elszívók, Ergonomikus munkahelyek.

S.A.M. Artikulátor Rendszerek

SAM® - Esztétikum a funkcionalitás jegyében A vállalat alapítási dátuma 1971. A SAM® innovációs tevékenysége Heinz Mack müncheni fogorvos nevéhez fűződik, aki fogászati funkcióelméleti kurzusaival vált ismertté. A SAM® ma az artikulátorok legátfogóbb és legkomplexebb kínálatát nyújtja a világbon.

Schick-Dental

Schick-Dental neve az elmúlt 25 évben összeforrt és egyet jelent a minőséggel! Mikromotorok, Frézgépek, Kerámia frézgépek, Modellkészítők, T100 Turbina, valamennyi kategóriájának legjobbika! Schick a minőségi termékek szinonimája!

Servo-Dental

A Servo-Dental a rejtett elhorgonyzások területén megkerülhetetlen tényező. Egyrészről, mert minden típusát gyártja és forgalmazza az elhorgonyzásoknak, másrészt mert rendkívül fejlett gépparkjának köszönhetően más cégeknek is gyárt csúsztatókat!

StarMed

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a világot a nagyítóval szerelt szemüvegeinkkel! Meg fog lepődni, hogy mennyivel jobban és pontosabban tud dolgozni, ha egyszerűen többet lát. A lupés szemüvegeink teljesen egyénre szabottak és a legmagasabb minőséget képviselik!

WAY2PRODUCTION

Kik vagyunk? Egy elhivatott csapatként dolgozunk annak érdekében, hogy létrehozzunk egy 3D nyomtató családot, amely kiemelkedő minőségű, gyors, hatékony és szép. Hosszú kutatómunkát követően ma már képesek vagyunk a vásárlóink számára olyan eszközöket ajánlani, amelyek complex munkákat magas felbontásban tudnak nyomtatni.

Wohlwend AG - Vision Kerámiák

A Wohlwend - Vision kerámia családot 1995 óta forgalmazzuk Magyarországon! A 20 éve egyenletes minőségben szállított tételeknek is köszönhetően a Vision kerámiacsalád (Vision Classic fémkerámia, Vision Zirkon és a Vision Low és Esthetic préskerámiák), Magyarország egyik legnépszerűbb kerámiája!

Zeiser

A DentAvantgArt az eredeti zeiser modellkészítő rendszer rendszerkomponenseit forgalmazza.

Zirkonzahn

Kijelenthető, hogy a Zirkonzahn ma már a zirkonpiac vezető, meghatározó és a trendeket alakító világcége. A 2005-ben Enrico Steger fogtechnikus által alapított cég, ma a világ több, mint 80 országában van jelen és olyen egyedülálló termékeket állít elő, mint a Prettau Zirkon vagy Prettau Anterior. Az M5 CAD/CAM rendszer után az M1 és most már az M4 is a CAD/CAM piac kedvelt frézgép rendszere!

Zubler

Egy jó befektetés gyakran csak évek múltán igazolja létjogosultságát, amikor az újdonság felett érzett örömöt felváltja a tökéletes eredménynek köszönhető elégedettség. A kerámiakemencétől ügyfeleink hosszú távon mesteri munkadarabokat és reprodukálható minőséget várnak el, hogy alkotó tevékenységüket méltó formában lássák viszont.

Területi képviselőink

Területi képviselőink

A DentAvantgArt országos értékesítői hálózatának köszönhetően az ország szinte valamennyi pontján elérhetőek termékeink. A keleti országrész kimarad a személyes kapcsolattartásból, de remélhetőleg a webshop beindításával sikerül közelebb hozni ezt az országrészt is Sopronhoz.Rólunk

DentAvantgArt Logo

Tevékenységünk, a fogtechnikusok magas színvonalú anyagellátása, a mind inkább előtérbe kerülő színvonalas munkavégzés érdekében, kiváló
minőségű anyagokkal.