Bemutatkozás | Introduction

hungarian-flag-small

Kedves Érdeklődő!

Köszöntöm a Dent All Stars Symposium hivatalos oldalán!

Szinte napra pontosan (2013.05.11) öt évvel ezelőtt szerveztük utolsó nagyszabású rendezvényünket, amely akkor a Labline Day nevet kapta. A jelenlevők többször megkérdezték tőlünk, hogy mikor lesz egy hasonló esemény, mert nagyon jól érezték magukat és szakmailag is sok inspirációt kaptak, jó és szükséges feltöltődéssel szolgált számukra az a nap.

Idén, május 12-én egy, az előzőnél, ha lehet még nagyszabásúbb rendezvénnyel szeretnénk a fogorvosokat – fogtechnikusokat megajándékozni.

A rendezvény elnevezése adta magát, hiszen olyan neves előadókat sikerült megnyerni előadóként, akik a világ bármelyik előadótermében vonzóan csengenek a szakmája iránt érdeklődők számára.

Miért van rá szükség? Ehhez had hívjam Steve Jobs szavait segítségül.

„Az a dolgotok, hogy életetek nagy részét kitöltsétek, viszont csak akkor lehettek teljesen elégedettek, ha hisztek abban, hogy amit csináltok, az mestermunka. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha szeretitek azt, amit csináltok. Addig keressétek ezt a boldogságot, amíg meg nem találjátok. Érezni fogjátok, ha megleltétek, és az évek múlásával ez csak egyre több örömet okoz majd. A munka tölti ki az élet jelentős részét, ezért hogy elégedett legyél, jó munkát kell végezned. Az egyetlen esély, hogy jó munkát végezz, ha szereted, amit csinálsz” – mondta Steve Jobs  2005-ben a Stanford egyetem diplomaosztó ünnepségén.

Reméljük, hogy ezzel a rendezvénnyel sikerül hozzájárulnunk ahhoz, hogy Steve Jobs szavai, minden jelenlevőben megerősítést nyerjenek!

Bízok benne, hogy Önt is a résztvevők között köszönthetjük 2018. május 12-én a Dent All Stars Symposiumon!

 

Üdvözlettel:

Németh László

és a DentAvantgArt Team

british-flag-small

Dear Visitor!

I would like to welcome you on the official page of the Dental All Stars Symposium.

5 years ago, we organized a similar congress called Labline Day. Since 2013, the ones participating at Labline Day, have kept asking when will be the next one as they enjoyed themselves a lot, they have been inspired by the lecturers and have had the chance to relax while learning a lot.

This year, on 12th May 2018 we are planning to continue of our path in organizing grandiose events both for dentists and dental technicians.

Dent All Stars, the name comes from the quality of lecturers who are world-renowned in our profession and who are excited to meet you all in Budapest.

When starting with the Dent All Stars , our inspiration was Steve Jobs and his notes at the Stanford University, graduation ceremony in 2005.

„Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. If you haven’t found it yet, keep looking. Don’t settle. As with all matters of the heart, you’ll know when you find it.”

I hope with this upcoming event we can reinforce Steve Jobs’ message and we can share valuable moments together.

 

I hope to welcome you on 12th May 2018, at the Dent All Stars Symposium in Budapest.

 

Sincerely,

László Németh

and DentAvantgArt Team

X