Blog Post

ZIRKONZAHN Implant-planner (béta-verzió)

Tesztelje előzetesen a Zirkonzahn.Implant-Planner implantátum tervező szoftvert!

Töltse le most ingyenesen új implantátum tervező szoftverünk béta-verzióját, és rögtön tesztelje is!

(Ez az ingyenes próbaverzió 2017. március 31-ig érhető el. A szoftver alkalmazásához aktív internetkapcsolat szükséges.)

  • A diagnosztikai képalkotó eszközökkel (CT, Cone Beam CT) létrehozott DICOM fájlok kezelése érdekében lehetőség nyílik az idegek követésére, tervek és panorámaívek merőleges keresztmetszetének létrehozására, eszközök eltávolítására, valamint a csontsűrűség értékelésére.
  • Az igen egyszerű és intuitív Varázsló a tervezési folyamat minden egyes lépését ismerteti, a felhasználói felület pedig illeszkedik minden eddigi Zirkonzahn szoftveréhez.
  • A tanúsítvánnyal rendelkező szoftver fejlesztésére a fogorvos és a fogtechnikus közötti biztonságos és megbízható együttműködés elősegítése érdekében került sor. Az egyes esetek megtervezésének kritikus szakaszaiban a továbblépéshez szükség van a fogorvos értékelésére.
  • Teljesen NYITOTT: bármely intraorális vagy laboratóriumi szkennerből származó, műtét előtti optikai szkennelési fájl importálható. Az automatikus pontosítási és a területi megfeleltetési eljárások révén a műtét előtti szkennelési fájlok gyorsan és pontosan beilleszthetők a 3D DICOM adatai közé. Használatával könnyűvé és intuitívvé válik a restaurációk tervezése és a lehető legjobb megoldás megtalálása a csontszerkezet, valamint a fogazat funkcionális/esztétikai állapotának figyelembe vételekor.
  • Amellett, hogy az összes elterjedt implantátum rendszerhez kínál virtuális implantátum könyvtárat, az implantációs fogpótlások összes szükséges összetevőjét tartalmazó könyvtárakkal is rendelkezik. Ily módon virtuálisan kiértékelhetővé válnak az előre gyártott elemek méretei, amelyek ezt követően szinkronizálhatók a szkenmarkerekkel.
  • A legelterjedtebb implantátum rendszerekhez számos sebészeti eszköz is elérhető, és minden implantátumhoz kidolgozható olyan protokoll, amely tartalmazza az adott eszköz (pozicionáló csap, mucotome, fúrók, kulcsok, implantátumok és osteotomes) használatának lépésről lépésre történő leírását.
  • Többcsatornás exportáló eszközök és nyílt tervezési adatok. A sebészeti útmutatókhoz, a zárt vagy nyitott lenyomati kanalakhoz, a modellekhez és a protézisek megvalósításához kapcsolódó, bármely CAD-szoftverrel készült adatok egymással párhuzamosan is exportálhatók. Ez pedig lehetővé teszi a fúrósablon és az ideiglenes restauráció egyidejű, azonnali elkészítését, előállítását. Rendszereink használatával mindent teljesen automatizált munkafolyamatok során állíthat elő saját laboratóriumában. Emellett azonban más CAD-rendszerek és 3D-nyomtatók is használhatók.

RAM: 8 GB
Grafikus kártya: Nvidia with 2 GB Video RAM
CPU: Intel Quadcore és 3,5 GHz

X